Сердечні рани всі серії

Мелодрама Сердечні рани  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сердечні рани »:

Юрій Смирнов завдяки не тільки працьовитості, посидючості, але і талантам домагається поставлених цілей, ставши геніальним кардіохірургом. Сотні вдячних пацієнтів, повагу колег, безмежна любов і відданість до улюбленої професії і бажання далі спати життя людей - роблять його унікальним людиною в очах оточуючих. Хоча він таким є насправді. Чоловікові пощастило не тільки з успішною кар'єрою, а й в особистому житті. Він зустрів свою кохану дружину Катерину випадково і ось вони одружені і щасливі.

Жінка завжди з розумінням ставилася до роботи чоловіка, в якій той буквально розчинився. Зараз Юра посилено працює над унікальним методом операцій на серці. Для того, щоб провести основні випробування і впровадити новітні технології в галузі медицини, Смирнов відправляється до провінційної лікарні міста Приозерска. Саме там хірург і починав колись свої перші кроки в медицину і хірургію. Юрій не очікував зустріти в містечку свою першу любов Анжелу, яка залишила в душі шрам від тривалої рани. Синові жінки срочна потрібна операція. Колишній коханий готовий допомогти, але ситуацією вирішує скористатися брат дружини, який завжди недолюблював зятя, вважаючи його вискочкою.

Серіал Сердечні рани 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сердечні рани » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сердечні рани 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сердечні рани всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сердечні рани онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сердечні рани (2018)