Одна брехня на двох (2020) всі серії

Мелодрама Одна брехня на двох (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
12 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 хв.

Серіал мелодрама «Одна брехня на двох (2020)»:

«Одна брехня на двох» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого виявилася молода жінка Варя. Вона займалася організацією заходів у великому столичному агентстві. Дівчина дуже любила свою роботу, буквально жила нею. Вона присвячувала їй весь вільний час віддавала їй всі свої сили. Особисте життя у неї була на другому плані, і вона не дуже квапилася з ким будувати відносини. Більш того, вона взагалі вважала, що, можливо, не створена для створення сім'ї. Одного разу по роботі головної героїні довелося відправитися в Дніпропетровськ – рідне містечко, де вона народилася і виросла. Кілька років тому вона покинула його в пошуках кращого життя і не думала, що їй колись доведеться сюди повернутися, навіть на час.

Але дочка одного впливового і заможно клієнта незабаром виходила заміж. І Варю запросили організувати цей захід. Молода жінка не звикла відмовлятися від роботи, тому відразу ж взялася за справу. Весілля повинна бути пишною і запам'ятовується, тому їй належить провести колосальну роботу. І, природно, з організацією такого заходу їй ні за що не впоратися самотужки. Вона вирішила провести співбесіду, щоб відібрати кандидатів в свою команду. Вона була дуже здивована, коли серед кандидатів виявила Влада – свою першу любов. Коли-то вони дуже любили один одного. Але перше кохання рідко буває щасливою.

Вони розлучилися, і головна героїня важко пережила той розрив. Може бути, саме тому вона досі була самотня і не дуже квапилася з кимось зустрічатися. Нова зустріч з Владом нагадала про колишні почуття. Молодий чоловік відчув те ж саме. Однак на цей раз пара не може бути разом, бо Влад вже був одружений. Правда, молодий чоловік не може похвалитися щасливим шлюбом. Цей союз був не по любові, і він вже давно дав тріщину. Аня і Влад не справляли враження щасливих подружжя, тому не далекий той день, коли вони заговорили б про розлучення. Але після того, як Влад знову зустрів Варю, він вже був повністю впевнений в необхідності розлучитися зі своєю законною дружиною. Після зустрічі з Владом Варі стало складніше працювати, адже вона ніяк не могла розібратися в собі і зрозуміти, чого вона хоче далі. Чи вдасться головним героям знову бути разом? Чи зможуть вони подолати всі труднощі і випробування, які зустрінуться їм на шляху вже у дорослому віці? Може бути, вони знову не впораються і розійдуться нещасними?

Серіал Одна брехня на двох (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Одна брехня на двох (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одна брехня на двох (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одна брехня на двох (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одна брехня на двох (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одна брехня на двох (2020)