Заради твого щастя всі серії

Мелодрама Заради твого щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
21 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Заради твого щастя »:

«Заради твого щастя» - новий мелодраматичний детективний серіал російського виробництва, у центрі подій якого виявилася молода жінка Ірина. У неї власний досить успішний бізнес. Вона живе у невеличкому містечку і ніколи не рвалася в галасливі мегаполіси. Незабаром її дочка повинна вийти заміж. Тому весь свій час Ірина присвячує організації цього заходу. Обранцем Аллочки став Павло – син заможного начальника. Щоправда, ця весілля не тільки повинна об'єднати люблячі серця молодих, але і дозволить злити воєдино капітали обох родин.

До того ж разом у двох сімей було набагато більше можливостей і впливових зв'язків. Однак несподівано благополуччя цього союзу виявляється під серйозною загрозою. Молодий чоловік зрадив Аллочку. Він змінив їй з зухвалою і самовпевненою офіціанткою Ксюшею. Здавалося б, у цій ситуації навіть і мови не може про весілля. Але становище ускладнюється тим, що Алла була вагітна від нього. Ірина дуже переживає за свою дочку. Тому хоче якось допомогти. Вона звикла все життя самостійно справлятися з труднощами. Тому і зараз хоче вирішити все самостійно. Вона знаходить ту офіціантку, яка обслуговувала банкет на круїзному катері. Головна героїня розраховує, що ситуацію вдасться якось залагодити. Однак все йде не за планом. Ірина планувала зовсім інша розмова. Ксюша виявилася занадто зухвалою і впевненою в собі людиною. Вона не збирається йти на угоду з Іриною.

У неї власні плани на своє життя і на стосунки з Павлом. Для Ірини така зухвалість стає великою несподіванкою. Вона не звикла до такої поведінки з боку молоді. У підсумку, сварка між жінка виходить з-під контролю. Ситуація обертається несподіваним фіналом. Ксюша опиняється за бортом круїзного лайнера і безслідно зникає. З того самого дня її ніхто не бачив. Головна героїня воліє робити вигляд, що нічого не сталося. Вона не планує з кимось ділити інформацією, яка їй відома. У неї є безліч справ, яким вона повинна приділити першочергову увагу. Тим не менш, періодично в своїх думках вона повертається до того фатального дня. Вона виправдовує себе, адже це не те, чого вона хотіла. Вона чекала зовсім іншого результату від цієї розмови. Як будуть розвиватися подальші події у житті головної героїні? І як довго вона зможе приховувати той факт, що вона була останньою, хто бачив зниклу Ксюшу?

Серіал Заради твого щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Заради твого щастя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Заради твого щастя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заради твого щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заради твого щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заради твого щастя (2020)