Ідеальний шлюб

Мелодрама Ідеальний шлюб  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 лютого 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм мелодрама «Ідеальний шлюб »:

«Ідеальний шлюб» - новий мелодраматичний серіал російського виробництва, у центрі подій якого виявилися Олена і Михайло Орлови. Вони вже не перший рік були одружені, і, здавалося, що їх шлюб просто непорушний. Як ніхто інший вони знали, що тільки на взаєморозумінні і довірі можна побудувати по-справжньому міцні і довгі стосунки. З боку їх сім'я здавалася просто ідеальною. У кожного була улюблена робота, яку вони приділяли багато уваги, в якій вони розвивалися і могли відчувати себе повноцінною особистістю. У них був затишний будинок, в який приємно повертатися вечорами. Разом вони виховували чарівну дочку і навіть не помітили, як швидко вона подорослішала. Олена працювала лікарем.

Вона була справжнім трудоголіком. Вона настільки віддавався улюбленій справі, що часом у неї зовсім не залишалося часу і сил на власну сім'ю. Однак чоловік завжди ставився до цього з належним розумінням і терпінням. Він знав, що дружина займається дуже важливою і потрібною справою. Проте так тривало лише до певної пори. В якийсь момент чоловік просто втомився, що жінки постійно немає поруч. Михайло хотів щось змінити в їхньому житті, як-то «освіжити» їх шлюб. Він навіть пропонував чоловікові завести ще одну дитину. Однак Олена була категорично проти. Вона не хотіла йти в декрет, так і була не готова до народження дитини. Зате вона була зацікавлена в тому, щоб удочерити дитину з дитячого будинку.

Вона вважала, що це найбільш підходящим, а головне – допомозі рішенням в їх ситуації. Нещодавно у неї на операційному столі померла молода жінка. У цієї жінки залишилася маленька дочка. Дівчинку відправили в дитячий будинок. Олена не могла з цим змиритися. Їй не давала спокою доля чарівної дівчинки, яка за волею долі або трагічних обставин опинилася там, де не повинна була бути. Олена спробувала поговорити про це з Михайлом, проте чоловік був категорично проти удочеріння чужу дитину. Відносини між подружжям стають напруженими. Останньою краплею стало те, що Олена просто забула про їх річниці. Михайло був дуже засмучений через це. Він переспав зі своєю секретаркою, сам до кінця не усвідомлюючи, як це сталося. Але в підсумку, він приймає рішення піти від дружини. Однак він і уявити собі не міг, якими наслідками для нього обернеться дане рішення. Все виявилося зовсім не так, як він завжди собі уявляв, і його чекав великий сюрприз.

Дивитися фільм «Ідеальний шлюб » онлайн в HD якості

  • 100
Ви легально дивіться кіно Ідеальний шлюб онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ідеальний шлюб дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ідеальний шлюб онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ідеальний шлюб (2020)