Красуня і злодії

Фільм мелодрама, детектив «Красуня і злодії »:

«Красуня і злодії» - новий мелодраматичний детективний серіал російського виробництва, у центрі подій якого виявилася молода жінка Валерія. Вона працювала слідчим у прокуратурі. Службі вона віддала багато років свого життя. Вона завжди пишалася тим, що робить. Робота завжди була на першому місці, а все інше навколо себе молода жінка просто не помічала. Тому до 35-ми років вона була самотня. Особисте життя вона ніколи не приділяла належної уваги. Зараз вона готувалася до отримання чергового звання по службі. Однак несподівано у Валерії виникають труднощі. Пропало одне незначне справу, проте із-за того, що сталося головну героїню відсторонили від усіх справ. Це стає для неї великою несподіванкою і навіть шоком.

Вона так багато працювала, була так віддана своїй справі, тому й уявити не могла, що опиниться в такому становищі. Валерія поняття не мала, що тепер робити і як впоратися з цими неприємностями. Все своє життя вона присвятила затриманні злочинців. Завдяки її діяльності стільки злочинців було віддано до суду. Вона була засмучена через те, що втратила єдиного, що у неї було. Вона поклала на вівтар служіння в прокуратурі і не очікувала, чим це для неї обернеться. Щоб хоч якось відволіктися від того, що сталося, головна героїня вирішує сходити в косметичний салон. Компанію їй склала давня приятелька. Валерія сподівалася, що зможе привести в порядок свої думки, заспокоїть нерви і заодно змінить щось у своїй зовнішності.

Однак навіть в салоні краси головна героїня залишилася вірна своїм принципам. Навіть тут вона примудрилася стати законом. Зовсім випадково почула розмову двох жінок. Ті обговорювали якогось чоловіка, який за описом був явним ловеласом. Він втирався в довіру до дівчат, а потім обкрадав їх і їх заможних подружжя. Валерію ця історія, звичайно, зацікавила. Вона не могла залишатися осторонь, коли процвітає злочинність. Незважаючи на те, що її офіційно відсторонили від роботи, вона вирішила зайнятися самостійним розслідуванням. Вона сподівається, що якщо обчислить і зловить злочинця, то зможе повернути собі колишній авторитет на службі. Робота – це найцінніше, що є в її житті, тому вона готова піти на все, щоб добитися результату. Але чи впорається вона з цією справою самостійно? Чи вдасться їй знову повернутися на службу?

Дивитися фільм «Красуня і злодії » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Красуня і злодії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Красуня і злодії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Красуня і злодії онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Красуня і злодії (2019)