Два серця (2020) всі серії

Мелодрама Два серця (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
7 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
46 хв.

Серіал мелодрама «Два серця (2020)»:

«Два серця» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого виявилася молода жінка Юлія. Вона була чемпіонкою з конкуру. Однак після того, як вона невдало впала з коня, вона більше не змогла займатися спортом. Про подальшу кар'єру тепер не могло бути й мови. До того ж прогнози лікарів були вельми невтішними. Вона не те, що займатися спортом, вона навіть навряд чи коли-то ще зможе ходити. Юля була дуже засмучена цією обставиною. Все, про що вона завжди мріяла – це кар'єра в кінному спорті. Вона просто не уявляла своє життя іншого. Проте не дивлячись на те, що обставини її життя склалися не найкращим чином, вона все ж не має наміру здаватися. Вона не збирається ставити хрест на власному житті з-за того, що сталося.

Раніше вона багато часу присвячувала тренуванням, часто виїжджала на змагання, тому їй просто не вистачало часу на особисте життя та сім'ю. Тепер у неї з'явилася можливість присвятити себе і своє уваги рідним. Однак до власної несподіванки вона розуміє, що зовсім не знає, чим живуть її рідні. Дочки Аліси вже п'ятнадцять років, і вона, як і будь-який підліток, стає в такі моменти більш самостійною. Вона фактично стала чужою для своєї сім'ї. Чоловік, як виявилося, вже давно змінює Юлі. Притому коханку він знайшов в особі її кращої подруги. Для головної героїні ці новини стали великою несподіванкою.

Юля не змогла змиритися з зрадою чоловіка. Незважаючи на те, що вона опинилася у важкій для себе ситуації, вона все-таки прийняла рішення вигнати чоловіка. Вона ніколи не зможе жити з обманщиком і изменщиком. Тепер пріоритетне завдання Юлі – налагодити стосунки з власною дочкою, стати частиною її життя, зрозуміти, в який момент вона втратила цю зв'язок з дочкою. Але так само у головної героїні є ще одна задача. Її товариш по змагань – вірний кінь Рембрандт – опинився в незавидному положенні. Юля більше не зможе займатися кінним спортом. А кінь виявився настільки вірним їй, що не підпускає до себе жодного іншого наїзника. Тому тепер йому загрожує усипляння, адже ніякий інший принести користі він нікому не може. Юля дуже занепокоєна цієї ситуацією і багато розмірковує про те, який вихід знайти. Вона ніяк не очікувала, що саме в такий важкий момент її життя вона зустріне справжню любов. І допоможе їй у цьому саме кінь Рембрандт.

Серіал Два серця (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Два серця (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Два серця (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Два серця (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Два серця (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Два серця (2020)