Кришталева мрія всі серії

Мелодрама Кришталева мрія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кришталева мрія »:

«Кришталева мрія» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого знаходиться молода дівчина Надія. Вона була юною і вельми романтичною особою. Вона була сповнена мрій і великих планів на власне майбутнє. Молода дівчина планувала втілити всі свої плани в реальність, як тільки закінчить середній навчальний заклад. Після закінчення школи вона відразу приступила до свого плану. Дівчина з легкістю, притому з першого разу вступила до місцевого ВУЗУ. Звичайно, їй хотілося б вчитися десь за кордоном або хоча б у столиці, але вона розуміла, що такої можливості у неї зараз просто немає. Її виховувала мама, яка все своє життя тяглося на єдину й кохану дочку.

Зараз мама була безмірно щаслива і пишалася успіхами доньки. Для неї навіть надходження дочки в провінційний університет було приводом для гордості. З кожним днем Надя ставала старшою. До неї поступово приходила справжня жіноча краса. В цілому, її життя складалося досить не погано. Особливих приводів для смутку у дівчини не було. Але одного разу життя молодої дівчини змінюється кардинальним чином. Всього лише один досить неприємний інцидент, який стався на дискотеки, ставить під удар майбутнє молодої красуні. Між Надією і місцевим «мажором» Валькой відбувається серйозний конфлікт. В результаті цього головній героїні доводиться покинути рідне містечко. Вона вирішує перебратися до столиці, до того ж саме там живе її рідний батько. Вона не бачила його жодного разу в житті, але сподівається, що хоча б зараз він зможе надати їй допомогу.

Надя була дуже здивована, коли виявила, що її батько – досить впливова і багата особистість. У нього були великі можливості, і його життя складалося дуже добре. Несподіваній появі дочки в своєму житті він був радий. Він сподівається, що вона не зникне і готовий допомагати їй забезпечувати. Надя про таке життя і мріяти не могла. Однак незабаром виявиться, що чарівна казка – це всього лише обман. Реальність більш сувора і небезпечна. Життя в галасливій столиці виявилася набагато складніше, ніж дівчина собі уявляла. Її чекали випробування, до яких вона була абсолютно не готова. Чи вдасться їй впоратися з навалившимися на неї неприємностями? Вона повинна влитися в московську життя, якщо планує і далі тут жити. З іншого боку, у неї завжди є запасний варіант – рідне селище, в якому вона виросла і де її завжди чекає мама. Що обере молода амбіційна дівчина?

Серіал Кришталева мрія 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кришталева мрія » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Кришталева мрія 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кришталева мрія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кришталева мрія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Кришталева мрія (2020)