Подаруй мені щастя всі серії

Мелодрама Подаруй мені щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

Серіал мелодрама «Подаруй мені щастя »:

«Подаруй мені щастя» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого знаходиться молода дівчина Уляна. У свої 23 роки вона була вже достатньо цілеспрямованою і серйозною дівчиною. Вона знала, чого хоче в житті, і впевнено йшла до цього. Вона була талановитою, і у неї була своя мрія, в яку вона вірила. У дитинстві Уляна сильно боліла. Лікарі не давали ніяких прогнозів. Важка недуга активно прогресував і досить несподіваним чином позначилася на її організмі. Уляна не втрачала надію, що одного разу вона одужає і заживе нормальним життям. І через деякий час їй дійсно вдалося впоратися з хворобою. Але несподівано для себе вона виявила, що може розрізняти абсолютно будь-які запахи.

Головна героїня не сильно зраділа цій здатності. Вона розуміла, що її життя тепер зміниться, і вона не була впевнена, що ці зміни будуть в кращу сторону. Проте вона вирішила не впадати у відчай і знайти застосування своєму таланту. Вона хотіла б влаштуватися на роботу в досить великий агрохолдинг. Там вона змогла б становити унікальні і незвичайні аромати, і це робило б людей щасливими. Цілеспрямованість головної героїні незабаром принесла свої плоди. Дівчина влаштувалася на бажану роботу. І вже через короткий час вона познайомилася з приємним молодим чоловіком. Михайлові було 27, і він був красивим і заможним. Молоді люди закохалися з першого погляду.

Випадкове знайомство швидко переросла у бурхливий роман. Молоді люди захотіли жити разом. Однак батьки Михайла його вибір не підтримали. Проти цих відносин були і багато спільні друзі головних героїв. Оточуючі не бачили їх парою, вони любили один одного і не хотіли помічати думки інших. Але довго протистояти заздрісників і ворогів не вийшло. У підсумку, пара розлучилася. Уляна вирішила не впадати у відчай і продовжила пошуки свого щастя. Вона не втрачала віру в себе і сподівалася, що одного разу зустріне справжню любов, яку ніхто не зможе зруйнувати. Через деякий час головна героїня дізнається, що вона спадкоємиця величезного стану. Для неї це стало великою несподіванкою. Вона звикла жити скромно, економити, постійно зводити кінці з кінцями. Тому вона навіть не знала, що робити з навалив на неї багатством. Її бабуся володіла великою косметичною компанією під назвою «Лавандова імперія». І тепер ця компанія перейшла до Уляні. Здавалося б, з появою грошей в її житті повинні були зважитися багато проблем. Однак проблеми лише збільшилися.

Серіал Подаруй мені щастя 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Подаруй мені щастя » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Подаруй мені щастя 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подаруй мені щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подаруй мені щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подаруй мені щастя (2020)