Чуже життя всі серії

Мелодрама Чуже життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 лютого 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Чуже життя »:

Головна героїня – бізнес-вумен Олена. Все в житті у неї складається просто чудово і в бізнесі, і в особистому житті. Але одного разу вона стає винуватицею автомобільної аварії. Машина, яка йшла їй назустріч, опинилася в кюветі. В тому автомобілі була ціла сім'я. Маленький хлопчик і його батько змогли вижити, але їх матері і дружині пощастило менше.

Потерпіла опинилася в реанімації, і лікарі не давали ніяких прогнозів. Коли Олена дізналася про це, вона прийшла в жах і відчувала себе винуватою. Щоб загладити свою провину, вона під чужим ім'ям знайомиться з водієм постраждалої машини Олексієм, не підозрюючи, що ця зустріч переверне все її життя...

Серіал Чуже життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Чуже життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чуже життя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чуже життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чуже життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чуже життя (2020)