Вірина Любов всі серії

Мелодрама Вірина Любов  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
22 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Вірина Любов »:

Віра Андрєєва - тридцятип'ятирічна симпатична жінка, яка працює вчителькою. Здавалося б, є всі передумови, щоб насолоджуватися життям. Але вже сімнадцять років вона намагається знайти сина, не втрачаючи до останнього надію. Колись героїня опинилася перед складним вибором, що призвело до втрати дитини. В молодості Віра вважала себе абсолютно щасливою людиною. У неї була яскрава перше кохання з однокурсником Михайлом, а пізніше несподівана, але радісна вагітність. Втім, всі мрії і плани рухнули, коли сімнадцятирічної дівчини повідомили, який у її бідній матері діагноз.

Це - страшне захворювання. За життя пацієнтки необхідно боротися, але лікування коштує нечуваних грошей. Далі сумні події проносилися для Віри швидко і несвідомо, як в тумані: шахрайство з втратою маминої квартири, повна безперспективність, раптові пологи і, як наслідок, недоношена дитина. Обставини склалися несподіваним чином: у відділенні реанімації Андрєєва пожертвувала своїм материнством. Що ж сталося в лікарні, коли нещасна героїня опинилася на межі смерті? Чи зможе вона зберегти здоров'я і знайти в результаті сімейне щастя після того, як витримає суворі випробування долі.

Серіал Вірина Любов 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Вірина Любов » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Вірина Любов 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вірина Любов всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вірина Любов онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Вірина Любов (2021)