Кольоротерапія кохання всі серії

Мелодрама Кольоротерапія кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
9 липня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Кольоротерапія кохання »:

Тридцятип'ятирічна Олександра є єдиним в державі фахівцем, який працює з пацієнтами за передовою технологією аура-соми. Це - кольоротерапія, що дозволяє зрозуміти внутрішній стан, настрій і особливості мислення будь-якого обстежуваного. До Саші одного разу звертається її приятель на ім'я Андрій, який працює майором в прокуратурі. Сімнадцять років тому офіцер врятував Олександру від насильника, ледь не прикінчив дівчину в нічному клубі. Тепер Андрій веде непросту справу, яке поставило на вуха все місто.

Ось уже кілька місяців місцеве населення обговорює серію вбивств дівчат. Майор зумів встановити і затримати підозрюваного. Поліцейський не сумнівається, що затриманий громадянин Круглов і є той самий маніяк. Але справа застопорилася через недостатність доказової бази: психопат примудряється не залишати доказів. Завдання Олександри - за допомогою аура-соми зрозуміти особливості особистості і організму підозрюваного і винести діагноз: чи дійсно ця людина здатна бути маніяком, про який пару років невтомно дзвонили всі ЗМІ. При розслідуванні цього кривавого справи Андрій звертає увагу, що Саша відчуває до нього романтичні почуття.

Серіал Кольоротерапія кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кольоротерапія кохання » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Кольоротерапія кохання 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кольоротерапія кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кольоротерапія кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Кольоротерапія кохання (2021)