Мертві лілії (2021) всі серії

Мелодрама Мертві лілії (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
6 лютого 2021
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Мертві лілії (2021)»:

На озерах в невеликому провінційному містечку очевидці раз по раз виявляють човни, в яких знаходяться трупи жінок. Небіжчиці виглядають містично, так як усипані водяними ліліями. Силовики вважають, що за цим стоїть маніяк-рецидивіст. Але зловити психопат не можуть. Місцеве населення стурбоване. Вулицями стає страшно ходити. Особливо в нічний час у здаються проклятими озер. За легендою, в тутешніх водоймах оселився привид утопія нареченої.

Вважається, що цей мстивий злий дух вбиває жінок і облачає мерців в похмурі квітки. Але органи правопорядку не вірять фантастичною теорії і заводять кримінальну справу. Розкривати серію незвичайних злочинів зі столиці прибуває Оксана Біла, яка посилить місцеву слідчу групу. Вона є слідчим, які займаються пошуком серійних маніяків. Навколишні, втім, не здогадуються, що у Білій є особистий інтерес до таємничого справі мертвих лілій. Чи зможе героїня обчислити вбивцю і відновити спокійне життя в місті? Яку таємницю зберігає Оксана? Чи справді смерті городянок носять містичний підтекст. Або все більш прозаїчно, і жінки стали жертвами зійшов з розуму головоріза?

Серіал Мертві лілії (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Мертві лілії (2021)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Мертві лілії (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мертві лілії (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Мертві лілії (2021)