Кришталевий всі серії

Мелодрама Кришталевий  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
22 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма «Кришталевий »:

Сергій Смирнов вважається одним з кращих спеців в Москві по затриманню маніяків. За особистим наказом губернатора герой починає розслідування серії викрадень і звірячих вбивств дітей в рідному місті Кришталевому. Колись давно опер поїхав звідти до столиці, намагаючись забути, що травмують психіку епізоди з дитинства. Щоб зловити злочинця, Смирнов змушений знову пережити страшні миті, гляну власному страху в очі. Рецидивіст, на якого полює Сергій, іноді тримав жертв, маленьких дітей, в полоні тижнями.

Слідчому важко дається це відрядження: і справа складна, і місто навіває неприємні асоціації. Коли йому оголосили місце, куди він спрямований, герой запитав у начальника: «Це жарт такий?». Служивому належить вести справу разом з братом, якого він не хоче бачити. Вони починають опитувати свідків, оглядати місця злочинів, шукати зачіпки. Одна з особливостей злочинця: він залишає на жертвах клеймо у вигляді квітки з трьома пелюстками. Стає зрозуміло, що психопат не соромить і не відчуває страху. Він явно впивається тим, що робить. І не проти побавитися над слідчими структурами, заплутуючи і намагаючись налякати їх.

Серіал Кришталевий 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Кришталевий » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кришталевий 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кришталевий всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кришталевий онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Кришталевий (2021)