Капкан для монстра (2021) всі серії

Мелодрама Капкан для монстра (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
26 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, трилер
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, трилер «Капкан для монстра (2021)»:

Співробітник московського слідчого комітету Сергій Ковальов шукає вбивць полковника Євсєєва та його сім'ї. І приховує від командування, що має особисту зацікавленість у справі: офіцер доводився йому зведеним братом. Сергій перевіряє кілька версій злочину і не виключає, що до цього причетні дивом уцілілі бандити з угруповання зухвалого кримінального авторитета М'ясника. Майже всю люту ОПГ недавно перебили люди Євсєєва. Хоча ситуація ускладнюється тим, що полковник через свою жорстокість по відношенню до порушників закону нажив собі величезну кількість ворогів, бажаючих його прибрати.

Тим часом місто вражають нові розправи зі схожим почерком. Москвичів шокує їх жорстокість і зухвалість. Ковальов дізнається, що за кілька років здійснений ряд звірячих злочинів в трьох найближчих регіонах: тоді хтось позбавив життя і пограбував співробітників Держнаркоконтролю, ДПС, поліції і громадян, що не відносяться до правоохоронних органів. В ході розслідування на місці нового вбивства знаходиться доказ - ніж з запам'ятовується написом. Відбитки пальців на холодну зброю - такий же, як залишені при вбивстві полковника. Ця зачіпка є ключовою для розплутування справи.

Серіал Капкан для монстра (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Капкан для монстра (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Капкан для монстра (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Капкан для монстра (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Капкан для монстра (2021)