Психологія злочину 4. Нічого особистого

Фільм детектив «Психологія злочину 4. Нічого особистого »:

Зловмисники викрадають адвоката Самірова і скидають його вагітній дружині відеозапис, де вимагають викуп. Жінка шокована і, перебуваючи в положенні, їй особливо важко перенести звалилися біль. У досвідченого юриста було чимало ворогів. В тому числі, в кримінальному світі. Бандити явно знали, що крадуть людини заможної і має в своєму розпорядженні фінансовими можливостями для виплати необхідної суми. Леонідов знаходить по гарячих слідах цих злочинців. Звичайно, він є досвідченим співробітником слідчих структур. І він не раз оперативно розплутував складні справи.

Але в даному випадку навіть у цього запеклого силовика з'явилася підозра, що надто вже легко вийшло обчислити подільників. Явно тут щось нечисто. Законник шукає джерела відомостей, здатних прояснити ситуацію. Слідчий Леонідов завжди намагається докопатися до суті. Заради встановлення об'єктивних фактів працівник правоохоронних органів готовий йти навіть на не цілком законні методи. Розслідування приводить його до дівчини, з якою кілька років тому у нього закрутився незабутній роман. Як ця героїня пов'язана з розслідуваним справою? Чи вдасться Леонідову покарати винних і дізнатися правду про злочин?

Дивитися фільм «Психологія злочину 4. Нічого особистого » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Психологія злочину 4. Нічого особистого онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Психологія злочину 4. Нічого особистого дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину 4. Нічого особистого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Психологія злочину 4. Нічого особистого (2021)