Психологія злочину. Ера стрільця

Мелодрама Психологія злочину. Ера стрільця  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив «Психологія злочину. Ера стрільця »:

Жителі елітної багатоповерхівки шоковані гучному потрійним вбивством нещодавно трапився в одному з ліфтів їхнього будинку. Там було застрелено заможний підприємець і випадково опинилася в той фатальний момент літня подружня пара. Поліція швидко затримала винного в холоднокровною розправі з гарячі слідах, з відповідними доказами причетності. Сищики з гордістю рапортували керівництву про ефективні і швидких дій слідчої групи. Причиною злочину, як і водиться в більшості випадків є - великі гроші.

Ось тільки скептик-оперативник Леонідов ні вірить в те, що затриманий чоловік той самий вбивця. Якось все банально і легко складається, немов комусь це вигідно. На відміну від своїх колег, він ніяк не може заспокоїтися і продовжує розслідування, щоб знайти відповіді на мучать його питання. І як очікував детектив, потрібно було капнути глибше, після чого отриманий результат виявляється зовсім несподіваним. Мало того, кому-то явно не до душі надмірна допитливість принципового законника. Чим же закінчитися це небезпечне протистояння?

Дивитися фільм «Психологія злочину. Ера стрільця » онлайн в HD якості

  • 20
Ви легально дивіться кіно Психологія злочину. Ера стрільця онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Психологія злочину. Ера стрільця дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину. Ера стрільця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Психологія злочину. Ера стрільця (2020)