Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті

Фільм детектив «Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті »:

Процвітаючий підприємець Сила Мамонов цілими днями занурений в роботу, і часу побути з сім'єю у цієї людини не залишається. Втім, додому бізнесменові зовсім не хочеться. В його дружині Ельзі приголомшлива краса поєднується з непрохідною дурістю і стервозністю. Ця жінка викликає в героя хіба що роздратування і злість. Витримати спілкування з нею Мамонову все складніше, тому він часто починає випивати. Міцні напої хоч якось пом'якшують нервову напругу від діалогів з цієї мегерою. Бізнесмен був би щасливий, якби Ельзи не було поруч. Але в цьому йому страшно зізнатися навіть самому собі.

Одного разу Сила Мамонов бачить, що обридлу йому дружину хтось душить. Чоловік кидає рятувати дружину, але відхоплює потужний і нокаутуючий удар по голові. Прийшовши до тями, підприємець дивується з того, що дружина жива, здорова, а також заявляє, що ніякого злочинця, який намагався її придушити, не було. Ця ситуація нагадує бізнесменові абсурдний кошмарний сон, викликає подив і бажання отримати відповіді на множин питань. Наприклад, чи є він осудним? Зіткнувся чи герой з підступними маніпуляціями дружини? Чи загрожує йому небезпека? Чоловік починає розслідування заплутаної ситуації.

Дивитися фільм «Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Психологія злочину 3. Чорна кішка в темній кімнаті (2021)