Інсайт (2021) всі серії

Мелодрама Інсайт (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
18 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
20 мин.

Серіал детектив «Інсайт (2021)»:

В одного керівника великого архітектурного агентства все у житті складалося добре. Він любив свою роботу. Усе, що з архітектурою, завжди займало героя. Завдяки його інтелекту, професіоналізму та ентузіазму його підлеглі успішно реалізували величезну кількість складних проектів, які принесли фірмі постійний приплив великого прибутку та кришталево чисту репутацію в їх сфері. Від клієнтів відбою не було. На особистому фронті бос, як він вважав, також не мав проблем. Чоловік дуже любив свою дружину і навіть не думав, що він може в чомусь його обманювати.

Подружня пара, яку оточуючі вважали нерозлучною та зразково показовою, виховувала двох неповнолітніх дівчаток. Але трагедія, що несподівано сталася, руйнує наївні уявлення власника архітектурного бюро, що життя – це щось передбачуване і безпечне. Несподівано він дізнається про смерть своєї дружини. То був нокаутуючий удар від долі. Герой був близький до того, щоб поринути у депресію. Але ця людина з сильним характером заради щастя своїх доньок зібрала волю в кулак і вирішила розпочати нове життя. До того ж його мотивувало бажання розібратися в обставинах смерті дружини.

Серіал Інсайт (2021) 1-3, 4, 5 серія дивитися онлайн всі серії підрят 5 серий

Дивитися серіал «Інсайт (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Інсайт (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інсайт (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Інсайт (2021)