Їхали два шофери

Фільм мелодрама, комедия «Їхали два шофери »:

Трапилася ця дивовижна історія в радісні після-переможні дні ВВВ. Колька Снегирев, молодий, хвацький водій, який їздив по уральських дорогах на своїй старенькій машині «Амо», завжди любив круті віражі і швидкість. Хлопець дуже любив свою машину, дбав про неї, плекав, а от жінки для нього були створіннями дурними і непотрібними. Так, напевно, він і вважав би далі, якби одного разу не зустрів на дорозі лиху і неприступну Раю.

Дівчина також була шофером. І водила вона не стару колымагу, а новенький «Форд». Зачеплений Коля, вирішує перемогти суперницю і завоювати серце міцної красуні. Але виявляється є ще один претендент, харизматичний Костянтин, який давно намагається закохати в себе Раєчко. Так виникає любовний трикутник, страждання і домисли. А азартна Райка ще масла у вогонь підливає, поставивши Миколі умова, наздоженеш мене на своєму раритеті, може і отримаєш шанс, стати обраним, а якщо ні... Але як можуть змагатися дві машини, які і по потужності поступаються один одному. Колі доведеться показати справжній клас, віртуоза і видавити з своєї бабусі, все на що вона здатна! Тільки так він отримає шанс! Але чи зможе?

Дивитися фільм «Їхали два шофери » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Їхали два шофери онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Їхали два шофери дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Їхали два шофери онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Їхали два шофери (2001)