Настане світанок всі серії

Мелодрама Настане світанок  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 сентября 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Настане світанок »:

Головні герої серіалу Анна, Максим nf Вікторія. Аня влаштувалася працювати в лікарню медсестрою. Їй дуже подобається те, чим вона займається. Одного разу до них приходить новенький. Це Максим, талановитий і симпатичний хлопець, в якого Аня моментально закохується. На щастя дівчини, Максим відповідає на її почуття. Пара вирішує завжди бути разом і ніколи не розлучатися. Але є ще одна героїня - Віка, яка любить хлопця з малих років, хоча і без відповіді. Аби не допустити поступатися свою любов медсестрі, Віка викликає ту на розмову.

Підступна особа вимовляє Ганні все, що вона про неї думає, і наказує кинути Максима. Природно, дівчина відповідає твердим відмовою. Розлютила Віка штовхає Аню до себе в машину, і вони разом їдуть по вулицях міста. Доведена до безумства месниця розвиває величезну швидкість, а потім, не в силах впоратися з керуванням, врізається в припаркований автомобіль. Як пізніше з'ясувалося, це була поліцейська машина, і знаходилася в ній мати Максима. Після сильного удару Анна втрачає свідомість і без руху лежить на пасажирському сидінні. Віка ж кулею вилітає з автомобіля і намагається бігти, але мати хлопця не дає їй цього зробити. На ходу Віка придумує історію, нібито чекає від Максима дитини. Мати розуміє, що не можна допустити, щоб наречена її сина сіла в тюрму. Разом вони садять непритомну Аню за кермо ...

Серіал Настане світанок 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Настане світанок » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Настане світанок 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Настане світанок всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Настане світанок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Настане світанок (2017)