Не оглядайся назад (2022) всі серії

Серіал мелодрама «Не оглядайся назад (2022)»:

Валерія – добродушна медсестра, яка щиро любить допомагати не лише пацієнтам, а й іншим людям. Якось вона познайомилася з мільйонером на ім'я Артур, який є спадкоємцем великої та прибуткової будівельної фірми. Мажор моментально закохується в чарівну дівчину, і та відповідає «принцу» взаємністю. Проте мама молодої людини, яку звати Наталя, зуміла розвалити цю чудову пару. Підступна жінка навіть не переживає, що розлучила закоханих за ціною трагедії. Після такого сумного і несподіваного повороту подій Лера перестає вірити в справжнє кохання, накреслене долею.

Розчарована героїня вирішує залишити це місто, з яким у неї пов'язані неприємні асоціації, та розпочати життя наново. Валерія влаштувалась у невеликому будинку, розташованому в селищі. Привітна господиня житла – одна з колишніх пацієнток Лери, яка у відповідь на добро надала медсестрі притулок. Тим часом Артур хвилюється за кохану і хоче її знайти, але пошуки призводять мажору до згорілого будинку Лери, який перетворився на згарище. А потім багатію повідомили помилкові відомості: нібито нещасна загинула у вогні. Чи поєднає згодом доля закоханих?

Серіал Не оглядайся назад (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Не оглядайся назад (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Не оглядайся назад (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не оглядайся назад (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не оглядайся назад (2022)