Покарання без злочину всі серії

Мелодрама Покарання без злочину  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
12 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Покарання без злочину »:

У центрі події даного російського серіалу виявляється 35-річна Наталія, яка не може знайти свою другу половинку, про що так сильно мріє. Однак останнім часом Наталя починає вважати, що ніколи не зможе знайти сім'ю, і починає звикати до думки, що так і буде далі жити одна. Одного разу жінка знайомиться з молодим чоловіком Ларсом, бізнесменом з Фінляндії. Повертаючись додому на її шляху виявляється чоловік в стані сильного алкогольного сп'яніння, який починає виявляти до неї агресію. На щастя Наталі, поруч виявляється Ларс, який допомагає їй дійти до будинку, уникнувши конфлікту з п'яним чоловіком. Наталя закохується в нього.

Тоді як Ларс відповідає їй взаємністю. Їх бурхливий роман переростає в сім'ю. Ларс робить жінці пропозицію, на яке Наталя негайно відповідає згодою. Через деякий час у молодої сім'ї з'являється син Міша. Незабаром Наталя дізнається, що її чоловік є ігроманів. Жінка в розгубленості. Ларс програє великі суми грошових коштів. Причому, здавалося б, один із таких програш, стає для його бізнесу фатальним. Ларс не знає, де взяти гроші, щоб віддати борг. Однак незабаром йому приходить рішення. Він хоче викрасти свого власного сина і з його допомогою наблизитися до багатій жінці для того, щоб заволодіти її станом. Для цього він вирішує позбавити батьківських прав матір дитини, підставивши її. На допомогу жінці приходить Віктор Ісаєв, колишній оперативник. Саме він в той фатальний для Наталії день налякав її. Чи вийде у Віктора і Наталії повернути Мішу?

Серіал Покарання без злочину 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Покарання без злочину » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Покарання без злочину 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Покарання без злочину всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Покарання без злочину онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Покарання без злочину (2020)