Заручниця всі серії

Мелодрама Заручниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 травня 2017
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Заручниця »:

Головна героїня мелодрами «Заручниця» молода і красива жінка на ім'я Інга. Вона починає помічати, що почуття чоловіка Макса сильно охолонули, а можливо він взагалі її розлюбив. Одного разу, подружжя сильно посварилися, після чого чоловік їде у відрядження, а Інга переїжджає в заміський будинок.

В один прекрасний день, вона відправляється на роботу, де її чекає неприємний сюрприз. Начальство звільняє героїню з проекту, який вона сама придумала і розкрутила. У важкій ситуації вірна подруга виявляється поруч, вона заспокоює Інгу і дає корисну пораду з приводу подружніх відносин. Напередодні приїзду Чоловіка, Інга готує романтичну вечерю при свічках і сподівається на перемир'я. Але чоловік з'являється в компанії іншої жінки ...

Серіал Заручниця 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Заручниця » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Заручниця 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Заручниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заручниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заручниця (2017)