Місто закоханих (2019) всі серії

Мелодрама Місто закоханих (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
28 жовтня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Місто закоханих (2019)»:

Інтригуюча історія пошуку романтичних почуттів, любові і пристрастей у величезній, метушливому і сучасному мегаполісі, де все вічно кудись поспішають і зайняті своїми повсякденними справами. Головна героїня сюжету амбітна Олександра і дві її близькі подружки Інга і Єва, є типажами класичного жіночого образу. Кожна з них жадає знайти свого принца, купатися в любові щастя і розуміння і створити свій затишний і ідеальний світ сімейного простору. Звичайно всі вони вродливі, але перш, ніж отримати те заповітне, доля випробує подруг.

Саші доведеться зіткнутися зі складним вибором між двома молодими людьми, які їй однаково подобаються. Максим з'явився в її житті абсолютно недавно, а ось Олексій - любов з минулого життя, яка на певному етапі знову виник в сьогоденні. Єві також нелегко, адже вона заручниця обставин складних відносин з ріднею чоловіка Анатолія. А Інга ніяк не може зважаться на побачення з емоційним залицяльником, телевізійним ведучим. Вірніше, скоріше вона протистоїть цьому настирливому шанувальнику і не бачить їх разом. Проте, всі ці чарівні особи знайдуть свого принца, і заживуть нарешті спокійно. І в істинної гармонії зі своїми бажаннями.

Серіал Місто закоханих (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Місто закоханих (2019)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Місто закоханих (2019) 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Місто закоханих (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Місто закоханих (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. мирослава
    Де всi серiйi???
MDRAMY.com » Серіали » Місто закоханих (2019)