Діда Мороза не буває (2020) всі серії

Мелодрама Діда Мороза не буває (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 січня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Діда Мороза не буває (2020)»:

Дана і Олександра знайомляться випадково напередодні світлого і чудового свята Різдва. У кожного з героїв є своя передісторія, яка і зіштовхнула їх. Дівчина зовсім спонтанно приймає рішення усиновити дитину з дитячого будинку, але стикається з непробивною стіною бюрократичної машини. Звичайно якщо бути більш наполегливою і наполегливої, то цілком можливо подолати всі ці бар'єри. Хоча молода жінка не з боязкого десятка і не збирається так легко відмовлятися від своєї затії, дати ще одній дитині шанс на теплий і затишний будинок, подарувати йому любов і турботу.

У Олександра свої бізнес-проблеми. На шляху до досягнення поставленої мети і можливого їх вирішення, громадянину Латвії потрібно отримати посвідку на проживання України. Оптимальним виходом для обох незнайомців ставати фіктивний шлюб. Ніхто з молодих людей і не очікував, що їхні почуття закрутять вихором палких пристрастей, і романтика накриє з головою. Долаючи всі перепони персонажам доведеться нелегко, адже є кілька недоброзичливців, які зацікавлені в тому, щоб плани хлопців не здійснилися. Чи вийде у закоханих встояти і визнати, що їхні стосунки давно перейшли в ранг особистих?

Серіал Діда Мороза не буває (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Діда Мороза не буває (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Діда Мороза не буває (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Діда Мороза не буває (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Оксана
    Класний фільм
MDRAMY.com » Серіали » Діда Мороза не буває (2020)