Сім'я на рік (2019) всі серії

Серіал мелодрама «Сім'я на рік (2019)»:

Марина хороший фахівець, успішний HR-менеджер в досить великій компанії. З кар'єрою амбітної і цілеспрямованої красуні пощастило на відміну від особистого життя, де суцільні розчарування. У свої 35 років дівчина не заміжня і давно розчарувалася в представниках сильної статі, але при цьому молода жінка дуже хоче дитину. Гідного кандидата в батьки майбутньої дитини немає, і взагалі героїня вважає, що вагітніти їй вже пізно.

За порадою мудрої подруги Марина збирається усиновити дитину з дитячого будинку. Вона вже точно знала, що хоче забрати з інтернату хлопчика на ім'я Денис, пустотливого непосиду, який відразу завоював її серце. Тепер справа за важливим - зібрати всі необхідні документи і пройти бюрократичний коридор, але через старого конфлікту з однокласницею Світланою, яка працює зараз в соціальній службі, Марішка відмовляють.

Причина - з огляду на те, що сімейний стан: незаміжня. Потрібно терміново виправляти ситуацію, і тоді заповзятлива особа згадує про Сергію, який нещодавно проходив у неї співбесіду, але в силу своєї сором'язливості і надмірної м'якості втратив роботу. Тоді Маринка відмовила йому в працевлаштуванні, але зараз пропонує авантюрний і взаємовигідний бартер. Вона йому гроші, а він погоджується на фіктивний шлюб. Але чи допоможе це, адже прискіплива Світу збирається цілий рік спостерігати за новоспеченої подружньою парою і при будь-помилки зможе забрати хлопчика у прийомних батьків.

Серіал Сім'я на рік (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сім'я на рік (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Сім'я на рік (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сім'я на рік (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сім'я на рік (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Тарас
    ?
    Хочу подивитися!
MDRAMY.com » Серіали » Сім'я на рік (2019)