Остання роль Ріти (2012)

Фільм мелодрама «Остання роль Ріти (2012)»:

Рита змогла домогтися всього свого життя своїм завзяттям і талантом. Вона обдарована особистість, зірка кіно і театру, чия популярність вже практично згасає. Так як на небозводі з'являються інші молоді й амбітні, які також, як і вона колись намагаються пробити собі дорогу до слави. На тлі того, що відбувається успішний бізнесмен Антон, з яким героїня живе в цивільному шлюбі, збирається створити нову кіностудію, щоб дозволити улюбленої знову заблищати, як раніше. Але сама Марго зараз більше зайнята думками про усиновлення хлопчика Вані з притулку, за порадою підприємливого продюсера.

Її благородний вчинок не залишається без уваги всюдисущої преси, так як і планувалося. Але сама медійна особистість занадто егоїстична і зайнята, щоб йти на контакт з Іваном. Справжня мати хлопчини після його народження відмовилася від нього і залишила в пологовому будинку. Тоді у неї не було можливості матеріально забезпечити сина, але тепер після того, як вона влаштувалася в житті, вона збирається забрати дитину до себе. Дізнавшись про те, що вже досить пізно, зневірена мати намагається опротестувати рішення про усиновлення. Починається справжня боротьба двох жінок різних соціальних статусів, яка притягує увагу громадськості. Але хто переможе: гроші і зв'язку або любов і простота.

Дивитися фільм «Остання роль Ріти (2012)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Остання роль Ріти (2012) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Остання роль Ріти (2012) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Остання роль Ріти (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Остання роль Ріти (2012)