Шепіт

Фільм мелодрама «Шепіт »:

Головна героїня мелодраматичного фільму молода, гарна собою і збирається після закінчення аспірантури присвятити себе науці. Але не забуває Стася Рокотова і про особисте життя. Вона завжди мріяла про дружній і великій родині. Але щось не так у неї з її обранцем. Незважаючи на те, що наречений начебто турботливий і уважний, вона все одно відчуває себе дуже самотньою. Їй іноді здається, що вони з Ігорем на різних хвилях і не розуміють один одного. Хоча сам чоловік задоволений усім і готовий зробити відповідальний крок назустріч подружжю.

Він на відміну від своєї дівчини більш приземлена особистість, який точно знає свої можливості і до чого варто прагнути в житті. Стасі навіть не з ким порадитися напередодні весілля про її тривоги, сумніви. Може вона робить помилку і поспішати стати дружиною. Її егоїстична матуся згадує про молодшу доньку, коли їй щось дуже потрібно. А так вона завжди зайнята своїми турботами і справами. А зі старшою сестрою у Рокотовой ніколи не було довірчих сестринських відносин. Та творча особистість, яка шукає себе в мистецтві та живописі. Навіть вірною подружки немає, якій можна вилити душу і поділитися сокровенним.

Дивитися фільм «Шепіт » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Шепіт онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Шепіт дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шепіт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шепіт (2015)