Кохання, якого не було

Мелодрама Кохання, якого не було  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 марта 2017
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Кохання, якого не було »:

Головні герої мелодраматичного фільму Анна і Микола щаслива подружня пара, які живуть у мирі та злагоді не один рік. Вона лікар-травматолог, він успішний підприємець, розвиває свій авторемонтний бізнес. Незважаючи на працьовитість героїв, грошей у родині постійно не вистачає і все одно вони не сумують і задовольняються тим, що є. Адже важливо, вони люблять один одного і можуть пережити всі негаразди покладаючись на свою половину.

А це важливіше за все матеріальних цінностей на світі. Напевно, вони так би і продовжували жити і радіти кожному дню, якщо б не один спільний приятель Борис. Одного разу Коля врятував його від грабіжників, а серйозно поранену жертву виходила Аня. В подяку новоспечений друг сім'ї оточує їх турботою, постійно підносить приємні подарунки і допомагає у всіх виникаючих проблемах. Чоловік з дружиною і самі не зрозуміли, коли їх взаємовідносини зіпсувались, а міцний шлюб виявився на грані розвалу. На певному етапі вони обидва немов прокинулися від глибокого сну, усвідомлюючи непоправну помилку, готову зробити. Але може варто зупинитися і зробити нехай останню, але спробу. Невже їх почуттів так раптово зникли?

Дивитися фільм «Кохання, якого не було » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохання, якого не було онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання, якого не було дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання, якого не було онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання, якого не було (2015)