Магомаєв всі серії

Мелодрама Магомаєв  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
9 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
биография, драма, музыка
Тривалість:
48 мин.

Серіал биография, драма, музыка «Магомаєв »:

Головний герой серіалу – відомий Муслім Магомаєв, зірка радянської естради. У 1960-х роках він був дуже популярною і знаменитої особистістю. Його концерти відвідували тисячі людей. Він досяг певного успіху, але не збирався зупинятися на досягнутому. Він продовжував діяльність. Під час запису чергового концерту чоловік познайомився з дуже чарівною молодою особою. Вона відразу привернула його увагу своєю зовнішністю. До того ж Тамара виявилася талановитої молодої оперною співачкою. Муслім був захоплений її діяльністю, талантом і прагненням до успіху.

Молода дівчина мала великі перспективи. І що найголовніше – вона знала, чого хоче в цьому житті і впевнено до цього йшла. Тамара була заміж, і чоловік підтримував її ідеї. Муслім теж перебував у трудових відносинах. Здавалося, у цієї пари немає жодних шансів. Одного це не завадило їм закохатися один в одного. Вони не могли змусити свої серця замовкнути. Хоч і намагалися це зробити. Знайомство швидко переросло у велику любов. Але в якийсь момент Муслім і Тамара зупинили себе, усвідомлюючи, що громадськість не дозволить їм стати щасливими. Вони були вільними, і в нинішніх умовах їм слід більше приділяти увагу своїй професійній діяльності. Розрив з подружжям міг дорого їм обійтися. Пара вирішила не ламати свої життя, нічого не змінювати і не ставити під удар успішну кар'єру. Вони просто розійшлися. Кожен продовжив займатися улюбленою справою.

Вони намагалися не згадувати один про одного і в якийсь момент навіть повірили в те, що їм вдалося пережити цю історію. По одинці вони домоглися успіху і висот. Але одного разу доля знову вирішила нагадати про існування один одного. Вони випадково зустрілися в Парижі. І ця зустріч стала доленосною. Вони й самі не очікували, що раніше закохані одне в одного. Їм зрозуміли, що почуття нікуди не поділися. Більш того, в розлуці вони навіть стали міцнішими. Тепер головні герої опинилися перед непростим вибором. З одного боку, вони могли проігнорувати ці почуття і постаратися віддалитися один від одного. З іншого боку, вони можуть піддатися цим почуттям. Можливо, буде складно і доведеться подолати не одне випробування. Але в кінці їх може чекати щастя. Ці відносини несуть великий ризик. Але хіба справжня любов знає якісь перепони? Справжня любов рідко межує в розумом. Який вибір зроблять головні герої стрічки?

Серіал Магомаєв 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Магомаєв » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Магомаєв 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Магомаєв всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Магомаєв онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Магомаєв (2020)