Привиди Замоскворіччя всі серії

Серіал детектив «Привиди Замоскворіччя »:

«Привиди Замоскворечья» - новий містичний детективний серіал російського виробництва, у центрі подій якого виявилася молода жінка Надія Руах. У неї власне ательє для ВІП персон. Свого бізнесу вона приділяє багато часу, віддає йому всі свої сили. Її клієнти – впливові й заможні люди, які завжди вимагають якість та індивідуальний підхід. Зате це приносить головної героїні пристойний стабільний дохід. Здавалося, все її життя складається досить вдалим чином. Вона давно визначила для себе, що бізнес – це найголовніше в її житті. Але одного разу лише один безглуздий випадок кардинально змінює всю її подальше життя і ставить під загрозу подальший розвиток бізнесу.

Випадок стався в її ательє з однієї з клієнток. Дівчина була політичним активістом. У неї вкрали сумку з секретними документами, коли вона перебувала в примірювальній. Це викликає великий резонанс. Дівчина й гадки не має, що думати і що робити. Надія теж опинилася в дуже невигідному для себе становищі. В її ательє сталася така пригода, що виставило її в непривабливому світлі для інших заможних і впливових клієнтів. Її прибуткова мережа опинилася під загрозою із-за того, що вона, нібито, не змогла забезпечити належну безпеку своїм клієнтам. Але справжні проблеми починаються трохи пізніше. Незабаром слідом за цінним сумкою зникає і сама політична активістка. Жодних слідів і зачіпок просто немає.

Ніхто не знає, вирішували дівчина сховатися самостійно, нікому нічого не сказавши, або її хтось викрав. За розслідування її зникнення береться поліція. Цю справу доручено самого відповідального і прискіпливого детективу. Він звик доводити розпочату справу до кінця. Йому завжди дістаються тільки найбільш складні справи, з якими багато хто не справляються. Тому якщо і є надія розібратися в тому, що трапилося, то це зможе зробити саме він. І, звичайно, першою підозрюваною стає саме Надія – власниця ательє. Досвідчений оперативник намагається натиснути на невинну жінку і домогтися від неї визнання в тому, чого вона не робила. Надія розуміє, що їй доведеться взяти ситуацію в свої руки. Вона повинна самостійно розібратися в тому, що трапилося, поки її не звинуватили в тому, чого вона не робила. Вона хоче повернути собі і своєму ательє чесне ім'я у що б то не стало. Хто ж перший добереться до правди – проста власниця ательє або досвідчений оперативник?

Серіал Привиди Замоскворіччя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Привиди Замоскворіччя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Привиди Замоскворіччя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Привиди Замоскворіччя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Привиди Замоскворіччя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Привиди Замоскворіччя (2019)