Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020) всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020)»:

«Сільський детектив. Помста Чорнобога» - новий детективний серіал російського виробництва, у центрі подій якого не молода жінка Олеся Федосєєва. Вона була досить неординарною особистістю, і в чому саме це допомогло їй стати талановитим приватним детективом. Вона завжди успішно справлялася з поставленими перед нею завданнями. Чергове пригода, за розслідування якого вона взялася, було незвичайним і нестандартним. Сталося це в невеликому селі. Місцеві старшокласники вирішили розважитись і вчинили якийсь язичницький обряд. Для них це було просто жартом і розвагою.

Одну з дівчат зіткнулися вниз з обриву. Місцеві мешканці були впевнені, що в цьому винні злі духи. Вони впевнені, що підлітки своїми забавами потурбували когось дуже небезпечного. І скоєне вбивство дівчини є попередженням для інших жителів села і підлітків, в першу чергу. Однак головна героїня – Олеся – відмовляється вірити в даний містичний підтекст події злочину. Вона впевнена, що вбивця – реально існуючий людина, і даний злочин він вчинив цілком усвідомлено. Слідчий Маракуев з нею не згоден. Більш того, він заздрить її успіху, тому навпаки намагається створити перешкоди для її розслідування. Але головна героїня обходити ці перешкоди і вперто йде по сліду вбивці.

Однак докопатися до правди виявилося набагато складніше, ніж вона могла собі уявити. Альо дізнатися правду і зловити злочинця стає головним героїнею не єдиною причиною, щоб затриматися в селі. Олеся переживає труднощі в особистому житті і потребує часу, щоб розібратися в собі. У неї одночасно закохані двоє хлопців. І молода жінка не знає, кому з них віддати перевагу. Вона знаходиться в замішанні і не може зрозуміти, якого молодого людини вибирає її серце. Вона не може розібратися у своїх уподобаннях і почуттях. Головній героїні належить розібратися в собі і вирішити свої сердечні проблеми. Але одночасно з тим їй не можна забувати і про розслідування. Перед нею непростий ребус, вимагає від неї всієї віддачі. Піймання жорстокого вбивці винна стояти у списку її пріоритетів на першому місці. І головна героїня, як талановитий та відповідальний детектив, природно, кидає всі свої сили на розслідування, в черговий раз відкладаючи особисте життя в довгий ящик.

Серіал Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сільський детектив. Помста Чорнобога (2020)