Три сестри всі серії

Мелодрама Три сестри  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, драма «Три сестри »:

«Три сестри» - новий драматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого опинилася сім'я Кравченка. В їх сімейному особняку заплановано святкове торжество. Передбачався великий свято, яке запам'ятається на довгий час. Однак все несподівано обертається страшною трагедією, забути яку дійсно буде вельми не просто. Загинула дитина. Починається розслідування, однак у поліції немає точної версії, що сталося. Слідство намагається дотримуватися версії, що стався нещасний випадок. Незабаром про це заявляють офіційно. Родичі даний висновок цілком підтримали. Він здавався їм логічним і цілком природним. Однак мати хлопчика – Марія – не згодна з цією версією поліції.

Вона відмовляється вірити, що з її сином стався нещасний випадок. Та їй до вподоби думка про те, що хтось скоїв цей злочин, а тепер спокійно ходить на свободі. Вона впевнена, що в її будинок під час свята пробрався якийсь злоумышленик, можливо, мав зуб на її сім'ю. Саме він навмисно підпалив будинок, в результаті чого загинув Льоня. До того ж Марія в той день особливо наполягала на тому, щоб у домі зібралися всі її родичі. Вона хотіла організувати свято і зібрати всіх своїх рідних. Вона і уявити собі не могла, чим це може обернутися. Коли Марія розуміє, що на поліцію більше немає надії, вона береться за самостійне розслідування. І незабаром вона приходить до висновку, що підпал дійсно має місце бути.

Це не просто її припущення, це цілком реально. Більш того, вона несподівано зробила висновок, що за цим може стояти не тільки якийсь ворог сім'ї, але і один з її родичів. Ситуація заплутана, і головна героїня поняття не має, що їй робити. Зацікавлених у пожежі осіб надто багато, до того ж коло істотно розширився, коли вона стала вивчати і своїх родичів. Головній героїні незабаром доведеться пережити великі зміни у своєму житті. Її чекають зради і зради з боку близьких їй людей. Їй належить дізнатися шокуючі таємниці з власного минулого. Багато для неї стане великою несподіванкою. Вони лицем до лиця зіткнеться зі своїми власними гріхами. Після того, як вона дізнається правду, вона навіть з несподівано нової сторони подивиться на власну життя. Може бути, це її шанс стати сильною, сміливою і незалежною особистістю.

Серіал Три сестри 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Три сестри » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три сестри 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три сестри всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три сестри онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Три сестри (2020)