Смерть в об'єктиві. Мишоловка всі серії

Мелодрама Смерть в об'єктиві. Мишоловка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 травня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Смерть в об'єктиві. Мишоловка »:

Таємнича і фатальна загибель процвітаючого підприємця Сергія Норского дала поштовх низці непояснених і дивних пригод. Його дружина Лера Азарова, яка перебуває у відчаї і важко переживає втрату коханої людини, впевнена, що це вбивство. Вона навіть не сумнівається в правдивості своєї версії, так як є талановитим художником, здатна помітити найдрібніші і непримітні деталі, на які багато хто просто не звернуть уваги. За висновком слідчої команди це нещасний випадок, чому Валерія не стала заперечувати. Вона вирішує почати приватне розслідування і на пару з Феліксом Фішером, успішним страховим слідчим збирається дізнатися всю гірку правду про злочин, що стався.

Але вдова ніяк не могла бути готова про те, що її покійний чоловік вів подвійне життя, завісу якої їй і доведеться підняти, щоб розкрити обставини його смерті. А ще між напарниками виникає симпатія, яка швидко переростає в романтичні почуття, але це не заважає парі стати чудовим тандемом, распутывающим самі хитросплетені і вмілі страхові інтриги та афери. Схоже вимушені захоплення перетворюється у професійну діяльність.

Серіал Смерть в об'єктиві. Мишоловка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Смерть в об'єктиві. Мишоловка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смерть в об'єктиві. Мишоловка 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смерть в об'єктиві. Мишоловка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть в об'єктиві. Мишоловка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Смерть в об'єктиві. Мишоловка (2020)