Зникла наречена всі серії

Мелодрама Зникла наречена  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
25 листопада 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, детектив «Зникла наречена »:

Ганні Твардовської сорок років. Вона самодостатня, красива і успішна особа, яка цілком задоволена своїм існування. У неї зараз особливо хвилюючий період у житті. Улюблений зробив їй нарешті пропозицію і щаслива жінка перебуває в передчутті урочистій весілля. Настав довгоочікуваний день для прекрасної нареченої, яка змінила статус ставши офіційною дружиною. Але ейфорія сімейного життя новоспеченої дружини тривала недовго. В першу шлюбну ніч при дивних обставинах вона зникає.

Ніхто не знає куди поділася Анна. За справу беруться детективи, яке вважаючи спочатку, що випадок можна кваліфікувати, як нещасний, пізніше приходять до висновку, що це навмисне вбивство. У спокійно залишається повнолітня дочка Ліза. Вона важко сприймає те, що трапилося і ніяк не може повірити в те, що мами більше немає. У дівчини виникає дуже багато питань, на які сищики так і не змогли дати їй чіткого роз'яснення. Юна героїня не бажає миритися з байдужим ставленням влади до слідства. Вона вирішує сама розібратися у всьому. Ось тільки чим більше вона заглиблюється в таємниці події, то все більше дізнається про минуле матері то, про що навіть не підозрювала.

Серіал Зникла наречена 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Зникла наречена » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Зникла наречена 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зникла наречена всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зникла наречена онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Виктория
    Исчезла невеста

    Нравится мне фильмы
MDRAMY.com » Серіали » Зникла наречена (2019)