Не родися красивим

Фільм мелодрама, комедия «Не родися красивим »:

Успішні підприємці і партнери рекламного агентства Роберт і Марина в передчутті особливо вигідною угоди з японським бізнесменом Сасакі. Цей вигідний контракт, як і багато інші перспективні договору в більшості випадків заслуга виключно Марини. Дівчина працює за двох, поки її співвласник, який вважає себе геніальним маніпулятором і рекламником, розважається на чергових веселих вечірках у суспільстві красунь. Все нічого, але в найвідповідальніший день перед приїздом японського бізнесмена, Роберт при дивних обставинах несподівано зникає.

Звичайно, його недолюблювали і заздрили йому. Але кому знадобилося зайти настільки далеко, щоб викрасти молодої людини. Марина саме зараз потребує харизмі і чарівності цього тусовщика, і вона кидається стрімголов на його пошуки. Де його шукати, вона навіть не являє?! Але ось знову ще один доленосний поворот, під колесами її іномарки виявляються якийсь замурзаний і обірваний хлопчина, який зовні віддалено нагадує зниклого Роберта. Може цей нещасний випадок не просто так зіпхнув їх і що доля приготувала героїні у вигляді шокуючого сюрпризу?

Дивитися фільм «Не родися красивим » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Не родися красивим онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Не родися красивим дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не родися красивим онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Не родися красивим (2008)