Спалюючи за собою мости всі серії

Мелодрама Спалюючи за собою мости  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
456 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Спалюючи за собою мости »:

«Спалюючи за собою мости» - новий мелодраматичний детективний серіал російського виробництва, знятий за мотивами гостросюжетного детектива Тетяни Полякової. Головна героїня – молода дівчина Ганна. Вона сучасна, приємної зовнішності і впевнена в собі. Вона звикла жити тут і зараз. Вона не витрачає своє життя на непотрібні речі і не переживає по дурницях. Можливо, тому вона не особливо цікавиться власної сімейної історією. Їй набагато цікавіше те, що відбувається в її житті зараз. Але літній батько намагається захопити її, присвятити з сімейні обряди. Мати головної героїні була радянської розвідницею.

Після її смерті батько довгий час не міг прийти в себе. Потім літній чоловік вирішив розібрати архів Орлової Ніни і, на власний подив, виявив там багато невідомого йому раніше. Ганні він намагається поки нічого не розповідати, або ставить її відома лише незначними деталями. Як виявилося, у їх сім'ї є ворог. Цього людини їм явно необхідно побоюватися. Анна подібні розповіді батька вірить не особливо. Їй здається, що її життю нічого не загрожує, а батько лише вигадує собі те, чого немає насправді. Але батько залишається непохитним у своїх версія. Незабаром він зустрічається з одним письменником, у якого, як виявилося, є інформація про останньому дорученій Ніні Орлової завданні. Батька це дуже зацікавлює. Він упевнений, що справу було настільки небезпечним, що Ніну вбили. Однак у той же день, коли батько отримує папку з інформацією, його вбивають.

Папка, природно, зникає. Тепер вже і Анна не може залишатися осторонь. Вона дуже засмучена смертю батька. До того ж те, що його вбили, наводить її на думку, що він, можливо, був правий. Вона відправляється у Калінінград, де її батько провів більшу частину свого життя. Вона вирішила поховати його саме там, на його батьківщині. Перебуваючи в Калінінграді, вона несподівано виявляє, що за нею хтось стежить і, можливо, навіть полює. Головна героїня налякана, але одночасно не може бігти, поки не дізнається правди. Тепер вона хоче дізнатися таємницю, яку вдалося розкрити її батькові і за яку він поплатився власним життям. У неї і в голові не вкладається, хто може виявитися тим таємничим і небезпечним ворогом її сім'ї. Що, якщо вона знає цього чоловіка? Може бути, він завжди знаходився неподалік від неї, а вона навіть не здогадувалася про це? Які таємниці зберігали її батьки і наскільки небезпечно для неї це знання або незнання?

Серіал Спалюючи за собою мости 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Спалюючи за собою мости » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спалюючи за собою мости 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спалюючи за собою мости всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спалюючи за собою мости онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спалюючи за собою мости (2020)