Мисливиця (2020) всі серії

Мелодрама Мисливиця (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
20 березня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Мисливиця (2020)»:

«Мисливиця» - новий детективний серіал російського виробництва, у центрі подій якого виявилася молода жінка Поліна. Вона була колишньою співробітницею Слідчого комітету. Звичайно, працювати в даній сфері було не просто, але головна героїня довгий час не наважувалася змінити професію. Вона не була впевнена, що знайде своє місце в іншій області діяльності. Але одного разу вона вирішила все-таки піти зі Слідчого комітету. Вона стала ловити злочинців за винагороду. Ця діяльність була досить прибутковою. До того ж Поліни була справжнім професіоналом в цій області, тому швидко досягла успіху. Тепер у головної героїні було більше можливостей. Вона могла самостійно вибирати, якими методами в розслідуваннях діяти.

Одного разу вона береться за досить непроста і нелегка справа. До неї звернувся батько людини, якого звинувачують у скоєнні подвійного вбивства. Батько впевнений, що його син ні в чому не винен. Йому важко повірити, що його дитина здатна зробити щось подібне. Проте всі докази вказують на молодого чоловіка. Поліна береться за розслідування цієї справи. Їй добре платять, а значить вона готова працювати. Її завдання – дізнатися правду і знайти справжнього вбивцю. І якщо виявиться, що син клієнта – дійсно, той самий злочинець, то так тому і бути. Саме такими були умови клієнта. Батько готовий відправити свого сина за ґрати тільки в тому випадку, якщо його син дійсно скоїв такий жорстокий злочин. Головна героїня береться за роботу, адже в ній ворухнулося почуття справедливості. Вона прислухалася до чоловіка, готового заплатити величезну суму грошей, щоб вона дізналася правду.

Він не просить її виправдати сина. Він просить тільки правди і справедливості. Тому головна героїня не могла йому відмовити. І практично відразу вона знаходить деякі неточності і суперечності в справі. Слідчий комітет переконаний, що вся справа в звичайному конфлікт на грунті ревнощів. Однак Поліна не готова в це повірити. Вона впевнена, що справа набагато складніше. До того ж вона зауважила, що у обох дівчат вбивця забрати тільки по одній сережці. До того ж знайти ці сережки у молодої людини не вдалося. Незабаром у неї з'являються однодумці, які так само не впевнені у винуватості хлопця і хочуть дізнатися правду. Чого вдасться досягти головної героїні в цій справі? І яка доля чекає на молодого чоловіка, який запевняє, що він ні в чому не винен?

Серіал Мисливиця (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Мисливиця (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мисливиця (2020) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мисливиця (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мисливиця (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мисливиця (2020)