Слідуючи за серцем (2020) всі серії

Мелодрама Слідуючи за серцем (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 хв.

Серіал мелодрама «Слідуючи за серцем (2020)»:

«Слідуючи за серцем» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого знаходиться молода дівчина Світла. Вона завжди була дуже відкритою і доброзичливою людиною. Вона була привабливою і чарівною, але при цьому її особисте життя складається не найкращим чином. З чоловіками їй ніколи не щастило. Тому зараз вона самостійно займається вихованням доньки Даші. Вона намагається зробити все, що від неї залежить, щоб її дитина ні в чому не потребував. Вона постійно шукала підробітку, щоб забезпечити Даші гідне існування.

Вона не хотіла, щоб дівчинка відчувала себе не такою, як усі. Як би складно молодій матері не було, вона ніколи не впадала у відчай і не показувала втому. Вона сподівалася, що одного разу її чекає краще життя. В один ранок головна героїня поспішала на співбесіду в надії отримати хорошу роботу, яка відкриє перед нею більше нових можливостей. Проте цього ранку мало не закінчилася для неї трагедією. Її ледь не збила вантажівка. Якби не чоловік, який проходив повз, вона б точно попрощалася з життям. Її рятівником виявився молодий чоловік Олег. Він був удівцем, який сам виховував маленьку дочку Леру. У чоловіка була власна досить велика будівельна компанія. Як виявилося, саме та сама компанія, в яку головна героїня поспішала на співбесіду. Вона не знала, як на це реагувати – доля чи звичайний збіг обставин.

В її житті ніколи не відбувалося якихось значущих і особливих подій. І вона не знала, чи варто зараховувати до їх списку. Тим не менше, між Світланою і Олегом спалахнула взаємна симпатія. Вони не в силах контролювати це. Проте їх відносини неможливі, тому що Олег збирається незабаром одружитися на іншій жінці. Він виявляється перед непростим вибором. Він повинен прийняти рішення, який саме він бачить свою подальшу життя. Якби він знав, що незабаром познайомиться з чарівною і такий особливою Свєтою, то ні за що б не зібрався одружуватися на іншій. Обставини його життя сильно змінилися, і він опинився в розгубленості. Одночасно з тим, він і уявити собі не міг, з яким зрадою йому незабаром доведеться зіткнутися. Як будуть розвиватися подальші події в житті головних героїв? Скільки ще перешкод і випробувань їм належить подолати? Чи вдасться їм знайти справжнє щастя?

Серіал Слідуючи за серцем (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Слідуючи за серцем (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слідуючи за серцем (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слідуючи за серцем (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слідуючи за серцем (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слідуючи за серцем (2020)