Поліцейський роман всі серії

Мелодрама Поліцейський роман  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
21 лютого 2020
Країна:
Росія
Жанр:
кримінал, мелодрама
Тривалість:
46 хв.

Серіал кримінал, мелодрама «Поліцейський роман »:

«Поліцейський роман» - новий драматичний кримінальний фільм російського виробництва, у центрі подій якого знаходиться Сергій Бачурін – оперативник забійного відділу, справжній професіонал своєї справи. Він відрізнявся досить жорсткий характер, завжди був упертим і цілеспрямованим. Але що найголовніше – він не рідко йшов проти системи, якщо бачив в цьому необхідність. З-за його складного характеру йому не вдавалося побудувати відносини з жінками. У нього було безліч службових романів, але жоден з них не переріс у щось більш серйозне. У стосунках з жінками він часто був грубим і цинічним.

І ніхто не здогадується про те, що у нього є свої причини, чому він став таким. Колись він був одружений і дуже любив дружину. Проте їх відносини склалися не найкращим чином. Одного разу дружина просто пішла від нього, закохавшись в іншого чоловіка. Для Сергія це стало великою несподіванкою. Він тяжко пережив її зраду. Ніколи в житті він не міг подумати, що вона здатна на таке. З тих пір він був досить цинічною людиною і не особливо вірив у щирість і чесність оточуючих. До того ж він досі любив свою колишню дружину, хоч і приховував це. Вона пішла від нього, і він розумів, що нічого доброго з цього не вийде.

Тим не менш, він не міг змусити своє серце замовкнути. Воно ще пам'ятало колишні почуття і щасливі миті разом. Можливо, саме тому чоловікові складно будувати нові відносини. У кожній жінці він намагається знайти свою дружину, і, коли цього не трапляється, він розчаровується. Сергій намагається відволікатися від подібних думок та багато займається роботою. Чергова справа виявляється досить заплутаним і складним. Відома в місті журналістка була вбита. Розслідування її смерті було доручено Бачурину. Він не замислюючись береться за справу і незабаром стикається з незвичайними подробицями. Він починає підозрювати, що даний злочин певним чином пов'язане з його власним минулим. Такого він ніяк не очікував, але ігнорувати це дуже складно. Йому доведеться знову зустрітися з тими людьми зі свого минулого, яких він так старався забути. Звичайно, це можна вважати відмінною можливістю розібратися в собі і хоч щось змінити у своєму подальшому житті. Але головному героєві дуже не просто дізнаватися правду. Як виявилося, в його житті було надто багато таємниць, про які він навіть не підозрював, а тепер відразу зіткнувся з ними.

Серіал Поліцейський роман 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Поліцейський роман » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поліцейський роман 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поліцейський роман всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поліцейський роман онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поліцейський роман (2020)