Тихий Дон всі серії

Мелодрама Тихий Дон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
14 серий
Премєра:
29 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал драма «Тихий Дон »:

«Тихий Дон» - драматичний військовий серіал російського виробництва, знятий за однойменним романом Михайла Шолохова. Серіал розповідає про нелегку долю донського козацтва в роки Першої світової війни. Головні герої серіалу – козача сім'я Мелехових. Вони жили в невеликій Татарської станиці Вешенской. Тут люди живуть згуртовано, ідуть особливим життєвим традицій і укладів. У них свої звички, вони відрізняються власною системою поглядів і цінностей. Проте все звичне відразу руйнується під тиском війни і подальшої революції. Ненависть розділила Дон. Здавалося, що ніщо не зможе похитнути вікові основи донський життя.

Однак в одну мить в кровопролитній і братовбивчій війні загинули і військовий обов'язок, і хутір, і земля, і навіть сім'я. У круговерть політичних і військових подій виявилися втягнутими сім'ї Мелеховых, Астаховых і Коршуновых. Григорій Мелехов був донським козаком. Він звик до заможного життя і не планував щось змінювати. Прихід війни став для нього великою несподіванкою, до якої він був не готовий. Життя відразу змінилася. Однак незадовго до початку Першої світової війни головний герой вперше в житті по-справжньому закохався. Його серце вибрало заміжню жінку – козачку Аксенію Астахову. Він розумів, що це не правильно, що дівчина належить іншому, однак нічого не міг з собою вдіяти. Обставини склалися таким чином, що давній устрій донського козацтва був зруйнований.

І цей момент збігся і з трагічним переломом в житті Григорія Мелехова. Перед героями історії постало складне моральний вибір. Їм належало зрозуміти, з ким їм провести цю життя. І що найголовніше – вони повинні були прийняти рішення, кому і чому вони далі будуть служити. Все змінилося, і ситуація вимагала, щоб вони змінили свої переконання і погляди. Зробити це дуже не просто, але по-іншому в новому світі вижити просто неможливо. Головний герой боровся за правду і свободу – для себе, для свого народу і своєї землі. Він швидко визначився з тим, що для нього має найбільше значення. Однак йому ніяк не вдавалося зрозуміти, на чиїй саме стороні знаходиться ця сама правда. Григорій Мелехов був на роздоріжжі. Який шлях правильний? На боці червоних чи білих? Від цього вибору залежить подальша доля головного героя, тому він повинен прийняти усвідомлений і правильний вибір, про який в подальшому не буде шкодувати.

Серіал Тихий Дон 1-11, 12, 13, 14 серія дивитися онлайн всі серії підрят 14 серий

Дивитися серіал «Тихий Дон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тихий Дон 14 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тихий Дон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тихий Дон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тихий Дон (2015)