Міцна броня (2020) всі серії

Мелодрама Міцна броня (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2020
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал военный, драма «Міцна броня (2020)»:

Йде 1943 рік. Розпал Великої Вітчизняної війни. Василь Русаков закінчує танкове училище. Одного разу він знайомиться і закохується в дівчину, учнівську на медичних курсах. Однак термінова відправка колишніх випускників, а в цей час лейтенант Радянської Армії, перериває роман закоханих.

Тепер у Русакове бореться бойовий командир і закоханий молодик, і нерідко в цьому внутрішньому суперечці закоханий молодик перемагає. І саме ось такі, як Василь Русаков, де зовсім ще діти, а де-то не по роках мудрі командири, виведуть свої танки на Курську дугу, на найбільша танкова битва в історії другої Світової війни. Ціною власного життя вони вирвуть перемогу у ворога. Ця битва стала стала остаточним поворотом в ході війни і звільнення Радянського Союзу від німецьких окупантів.

Серіал Міцна броня (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Міцна броня (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Міцна броня (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міцна броня (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міцна броня (2020)