Російські гірки (2021) всі серії

Мелодрама Російські гірки (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
20 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Російські гірки (2021)»:

Влітку 1945 року товариство в усьому світі намагається звикнути до закінчення війни і відновити міста. Мільйони людей повертаються до мирного життя. Про жахи протистояння з гітлерівськими бійцями намагаються не згадувати друзі, які пройшли криваві битви на фронті, Марк Шварц і Петя Іконніков. У них залишилося чимало психологічних травм. Марк і Петро втратили в ході Другої світової чимало близьких: друзів, родичів, братів по зброї.

Якось раз ці ветерани прогулюються по мальовничій набережній в Хості, щось захоплено обговорюють і радіють тому, що залишилися цілими і неушкодженими після пройденого ними пекла. У цю пору одна з основних потреб героїв - це налагодити щастя в особистому житті. Адже відчуття любові і ніжності бійцям сильно не вистачає. І ось на набережній вони розговорилися з симпатичною і цікавою дівчиною і захотіли і далі підтримати знайомство. Вона була опікуном двох чарівних дівчаток. Як з'ясувалося пізніше, діти були англійками, яких назвали Сара і Ліза. Це несподіване знайомство перевертає долі Марка і Петра з ніг на голову. Які стосунки складуться у двох червоноармійців з чарівною героїнею? Як складуться їхні долі після війни?

Серіал Російські гірки (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Російські гірки (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Російські гірки (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Російські гірки (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Російські гірки (2021)