Формула щастя всі серії

Мелодрама Формула щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 лютого 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Формула щастя »:

Якось під покровом ночі, на безлюдній заміській трасі, яка тягнулася вздовж глухого і похмурого лісу, заможний і успішний менеджер Денис Демидов збив п'яного чоловіка - явно це був рибалка, який поєднав улюблене хобі з вживанням алкоголю, і слабо розумів, що відбувається. Водій переконується, що жертва дійсно мертва. І вирішує приховати, що скоїв злочин. Все-таки від міста далеко, і камер на дорозі точно не встановлено. Так що чоловік сподівався уникнути покарання за скоєне.

А далі, не викликаючи поліцейських, спішно пішов. Через деякий час при загадкових обставинах помирає сам. Звичайно, у такого впливового людини було чимало ворогів і заздрісників. Є ймовірність, що конкуренти по роботі захотіли позбутися від менеджера. Можливо, хтось помстився за вбивство рибалки. Ніяких стовідсоткових доказів і зачіпок не виявлено. Розслідуючи дивну загибель свого чоловіка, Інна виявляється в низці несподіваних ситуацій. В результаті дівчина стає підозрюваної у вбивстві чоловіка, а пізніше змушена сидіти в СІЗО. У арештантки є ризик втратити не тільки бізнес і репутацію, а й, що найстрашніше, власну дочку.

Серіал Формула щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Формула щастя » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Формула щастя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Формула щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Формула щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Формула щастя (2021)