Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021) всі серії

Серіал детектив «Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021)»:

У номері московського готелю виявлено труп громадянки Аглаї Звонникової. За життя ця жінка була знаменитим парфумером та давньою приятелькою сищіці Софії. Виявляється, отрута, за допомогою якої отруїли жертву, діє відразу після потрапляння в організм і не залишає шансу людині. Розслідуючи цю справу, Софія запитує: «Куди подівся вбивця, якщо номер Аглаї Звонникової був замкнений зсередини?». Ситуація ускладнюється тим, що Софія – це єдина людина, котра заходила напередодні вбивства до жертви.

Детективу Феліксу Фішеру необхідно як знайти справжнього отруйника, а й відвести підозри слідчих органів від його помічниці, якій незабаром цілком може загрожувати величезний тюремний термін. На жаль, алібі у Софії точно немає. Проникливий детектив Фелікс Фішер активно включається до розслідування. Час грає проти нього. Якщо зволікати, його напарниці зламають життя. Він починає думати, кому ж було вигідно прикінчити відому парфумерку? З'ясовується, що ця популярна особа мала чимало ворогів і заздрісників, кожен з яких цілком міг позбавити її життя. Чи вдасться досвідченому детективу оперативно докопатися до істини та покарати злочинця?

Серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смерть у об'єктиві 2 сезон. Запах вбивці (2021)