Змова небес (2021) всі серії

Серіал детектив «Змова небес (2021)»:

Господар незвичайної компанії «Чоловік на годину» Максим Каратов і блогерка-початківець Ніка Смирнова знайомляться за загадкових обставин. З волі випадку, вони виявилися втягнутими в криваву історію, з якої зможуть вирватися, тільки якщо діятимуть пліч-о-пліч. Подруги Ніки Смирнової зненацька починають гинути. Безумовно, блогерка-початківця шокована. Щоб знайти та притиснути невловимого вбивцю, Максиму Каратову необхідно згадати колишні навички. Адже в далекому минулому цей успішний підприємець працював оперуповноваженим.

У ході розслідування проникливий відставний детектив упіймає себе на несподіваній думці: «Чи справді Ніка з'явилася в його житті випадково?». Колишній співробітник правоохоронних органів катастрофічно мало часу. Адже плани вбивці неможливо передбачити. Цей психопат може будь-якої миті прикінчити чергову жертву. Максиму Каратову необхідно запобігти новим вбивствам, обчислити і покарати по всій суворості закону маніяка, а також не потрапити в пастки противника. Як складуться відносини відставного оперуповноваженого та початківця блогерки? Чи зможуть вони вирватися з кривавого кошмару?

Серіал Змова небес (2021) дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Змова небес (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Змова небес (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Змова небес (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Змова небес (2021)