Ніка всі серії

Мелодрама Ніка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Ніка »:

Головна героїня фільму - молода дівчина по імені Ніка, яку зрадив найближча людина - власний чоловік. Завдяки своєму чоловікові, Ніка опинилася у в'язниці, помилково звинувачена в злочині, якого не скоювала. Тут, за колючим дротом, героїня знайомиться з Дженні, і через деякий час, вони стають кращими подругами.

Через кілька років, настав довгоочікуваний день визволення, ув'язнені жінки, стають вільними. Опинившись на волі, першим ділом вони вирішують покарати чоловіка Ніки, і повернути все, що він у неї забрав...

Серіал Ніка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ніка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ніка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ніка (2015)