Рижик всі серії

Мелодрама Рижик  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 августа 2019
Країна:
Беларусь
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Рижик »:

Молода провінціалка Тоня Рижикова мріє вийти заміж за прекрасного юнака і жити з ним щасливо до кінця своїх днів. Тільки, у містечку в якому проживає героїня фільму «Рижик» немає відповідних женихів, навколо снують випивохи і бешкетники. Одного разу, трапляється диво: Тоня знайомиться з приїжджим красенем Женею. Наївна дівчина закохується в нього з першого погляду, і слід за ним у велике місто.

Одного разу вони опиняються в епіцентрі поліцейської облави, наречений підкидає своїй нареченій наркотики і просить його не видавати. Рижикову одного заарештовують і відправляють у в'язницю на цілих п'ять років. Закохана у наркомана дівчина, готова пожертвувати своєю молодістю, щоб врятувати його від зони. Опинившись за колючим дротом, вона дізнається, що вагітна...

Серіал Рижик 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Рижик » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Рижик 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рижик всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рижик онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рижик (2019)