Як довго я тебе чекала (2019) всі серії

Мелодрама Як довго я тебе чекала (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
1 апреля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, мелодрама «Як довго я тебе чекала (2019)»:

Жанна закохана в прекрасного хлопця Рому, і збирається вийти за нього заміж. Молоді люди давно мріяли одружитися, створити щасливу сім'ю і жити дружно до кінця своїх днів. Але все їх плани рушить батько нареченої — офіцер міліції Валерій. Підступний чоловік, не збирається віддавати свою улюблену дочку, за бідного роботягу, у якого немає майбутнього. Він садить у в'язницю нареченого власної дочки за сфабрикованим звинуваченням.

Дочка страждала, мучилася від горя, проливала гіркі сльози, а батько-душогуб так і не пощадив невинного хлопця. Незабаром героїня фільму дізнається «Як довго я тебе чекала» що її Рому хочуть убити співкамерники. Щоб врятувати коханого від смерті, вона змушена стати дружиною впливового кримінального авторитета Слави Карпова. Тільки в'язень не розуміє, що цим вчинком дівчина рятує йому життя, він вважає її зрадницею. Проходять роки. Роман виходить на свободу і одружується на першій зустрічній. Він навіть не підозрює, що Жанна чекала його всі ці роки...

Серіал Як довго я тебе чекала (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Як довго я тебе чекала (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Як довго я тебе чекала (2019) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Як довго я тебе чекала (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як довго я тебе чекала (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Як довго я тебе чекала (2019)