Поверни моє життя (2018) всі серії

Серіал мелодрама «Поверни моє життя (2018)»:

Молода і скромна дівчина Рита, закохана красивого хлопця Юру. Вона мріє, що коли-небудь стане його дружиною, і житимуть вони, не знаючи горя і бід. Але, у простої дівчини з робочої сім'ї з'являється нахабна і підступна суперниця Поля — розпещена дочка директора заводу.

Ця підступна дівиця, вирішує позбавитися від конкурентки і підлаштовує пастку для довірливої Рити. Внаслідок нелюдської підлості, гине батько Рити, а сама героїня фільму «Поверни моє життя» опиняється на лаві підсудних. Найстрашніше, що чоловік, якого вона так любила і чекала від нього дитину, і віддав її без найменшого жалю. Відсидівши за гратами не мало років, Рита не зламалася, вона вийшла на свободу щоб знайти свою дитину і жорстоко помститися за зламане життя...

Серіал Поверни моє життя (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Поверни моє життя (2018)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Поверни моє життя (2018) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поверни моє життя (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поверни моє життя (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поверни моє життя (2018)